Διακόσιες ασπίδες προστασίας προσώπου για τους επαγγελματίες  υγείας, προσέφερε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως  Βαρνάβας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». 

Ο προστατευτικός εξοπλισμός παραδόθηκε από τον μητροπολίτη  Βαρνάβα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, Μιχαήλ Καραβιώτη,  και τον Γενικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη. Ο μητροπολίτης συζήτησε με τους εκπροσώπους της Διοίκησης σχετικά με τις προκλήσεις που δέχτηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα στην αντιμετώπιση της επείγουσας κατάστασης. Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνομιλίας τους, η ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας στη λειτουργία του Νοσοκομείου και η προετοιμασία για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 έγιναν με ταχείς ρυθμούς και αποδείχτηκαν αποτελεσματικές.

Ο μητροπολίτης Βαρνάβας χαρακτήρισε αξιέπαινες τις προσπάθειες των ανθρώπων του «Παπαγεωργίου» οι οποίοι παρά την πίεση που δέχτηκαν ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις επιταγές της νέας εργασιακής καθημερινότητας.  Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου τον ευχαρίστησαν θερμά για τη δωρεά των ασπίδων προστασίας αλλά και τη  διαχρονική στήριξή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».