Τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ είχε ο ισχυρός άνδρας της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι της ομάδας ανεξάρτητα από την κρίση του κορονοϊού.


Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο το πρωί της Κυριακής (5/4) ώστε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται στη Ρωσία.

Το αφεντικό του “δικέφαλου του Βορρά” έκανε ξεκάθαρο πως στόχος θα πρέπει να είναι η γιγάντωση της ομάδας, αφού είπε χαρακτηριστικά:

“Στόχος μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις”, ενώ στη συνέχεια ρώτησε και ενημερώθηκε για την υγεία των παικτών, του επιτελείου και των εργαζομένων στην ΠΑΕ.

“Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας” ανέφερε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος ενημέρωσε για την πρόθεσή του να γίνουν πιο συχνές οι τηλεδιασκέψεις, όχι μόνο με τους συνεργάτες, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να ακούει τυχόν προβλήματα και δίνει λύσεις ο ίδιος όπου χρειάζεται.