Μετά από τρεις εβδομάδες, χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 


Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία, όπως διευκρινίστηκε, θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά έως τις 27 Απριλίου, αλλά αλλάζουν οι ώρες που οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται στο παραλιακό μέτωπο. Πλέον, δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. 

Για σημαντικό βήμα προς τα εμπρός έκανε λόγο ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, τόνισε ωστόσο πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και πως τα μέτρα είναι ακόμα σε ισχύ. 

Tη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης είχαν εισηγηθεί νωρίτερα προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, εισήγηση που έγινε άμεσα δεκτή από την κυβέρνηση. 

Σήμερα το πρωί, πάντως, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, αρκετοί ήταν οι πολίτες που έκαναν τον περίπατό τους κατά μήκος της Νέας Παραλίας, Ακόμη περισσότεροι ήταν αυτοί που βγήκαν βόλτα στην οδό Πλαστήρα, της Καλαμαριάς...