Άμεση ήταν η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στην απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ, μαζί με αυτή της Ξάνθης, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Θυμίζουμε πως αυτό έχει σαν συνέπεια να παραμείνει το -7 για τους Θεσσαλονικείς και να «σφραγιστεί» επί της ουσίας πως το πρωτάθλημα… φεύγει από την Τούμπα για τη φετινή σεζόν.


Στο άκουσμα της είδησης προφανώς και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος, δεν έμεινε όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ έτσι ώστε να δώσει την κατεύθυνση για την επόμενη ημέρα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να προσφύγει ο ΠΑΟΚ στο CAS και να διεκδικήσει εκεί τη δικαίωσή του, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις απορίες και τους προβληματισμούς του για το κατά πόσο ήταν… αδιάβλητη η επιτροπή και ορθή η απόφασή της.

Μεταξύ άλλων ο Σαββίδης έλεγε «Η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα. Ευτυχώς η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν…»

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ζήτησε από όλους ψυχραιμία και να παραμείνουν ενωμένοι έτσι ώστε να μπορέσουν να «πολεμήσουν» σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοικτά το κλαμπ ενόψει της συνέχειας…