Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν οκτώ Ρομά εισέβαλαν σε φαστφουντάδικο στην Καλαμαριά και άρπαξαν, από το χρηματοκιβώτιο, 3.000 ευρώ. Σήμερα, 23 Απριλίου 2020, ανακοινώθηκε η εξιχνίαση της ληστείας κι ότι οι τρεις βρίσκονται στις φυλακές (ο ένας στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας).
Σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνο το βράδυ, οι δράστες, ηλικίας από 22 ως 42 ετών, πήγαν με δύο οχήματα (το ένα το είχαν κλέψει από τη Θέρμη) στο φαστφουντάδικο, έσπασαν με βαριοπούλα τη γυάλινη είσοδο του κλειστού, εκείνη την ώρα, καταστήματος και εισέβαλαν στο εσωτερικό. Κατευθύνθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης, απείλησαν με καραμπίνα τον υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν τα χρήματα κι έφυγαν.
Οι ληστές κατευθύνθηκαν στον Εύοσμο όπου έκρυψαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν σε κλειστό χώρο πάρκινγκ που ανήκε σε γυναίκα συγγένισσά τους.
Παρά το ότι πέρασαν δύο χρόνια και δέκα μήνες, η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία (και υπόθαλψη εγκληματία όσον αφορά την γυναίκα) κι έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα για να ασκηθούν επιπλέον διώξεις σε βάρος των, ήδη, κρατουμένων, για άλλα αδικήματα.