Οδηγίες προς το επιβατικό κοινό εξέδωσε σήμερα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Σε ανακοίνωση του περιγράφει χρήσιμες συμβουλές για όσους ταξιδεύουν με τα λεωφορεία τις επόμενες 15 ημέρες.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Αγαπητοί επιβάτες,
μερικές σύντομες οδηγίες, για τις επόμενες 15 ημέρες :
1. μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό, βήχα ή κάποιο άλλο σύμπτωμα που πιθανώς να οφείλεται σε κολλητική νόσο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και σεβαστείτε τον διπλανό σας. Προφανώς αν βήχετε στο πρόσωπο κάποιου, θα εκνευριστεί.
2. μην μετακινείστε με λεωφορεία -ιδιαίτερα μέσα στην πόλη- χωρίς λόγο, τα λεωφορεία είναι για να εξυπηρετούν ανάγκες κι όχι τόπος αναψυχής.
3. δώστε σημασία στους αρμόδιους κάθε υπηρεσίας, αφήστε στην άκρη για λίγο το "εγώ ξέρω", δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή στις συναλλαγές σας.
4. Μην κάθεστε πίσω από τον οδηγό, μη μιλάτε στο πρόσωπο του οδηγού. Να προστατέψουμε τους οδηγούς, καθώς αν παρουσιαστούν κρούσματα σε οδηγούς, θα σταματήσει τελείως η συγκοινωνία.
5. πάρτε μόνοι σας, μέσα αυτοπροστασίας, πλύνετε συνεχώς τα χέρια σας, ΦΟΡΕΣΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ και μάσκα αν έχετε το παραμικρό σύμπτωμα. Δεν είναι ντροπή, είναι ζωή !
Με υπομονή, συνεργασία και ψυχραιμία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μετά από κάθε χειμώνα, έρχεται η άνοιξη.
Όλοι οι άνθρωποι της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ευχόμαστε πάνω από όλα, υγεία σε όλους και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να γίνει πράξη.»