Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα περιοχές των δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Θεσσαλονίκης, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.


Ειδικότερα, στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι και αφορά την περιοχή, όπου βρίσκονται οι βιομηχανίες Μαλαματίνα, Ωμέγα Μεταφορική, Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου και Κακαβάνος.
Στο δήμο Δέλτα, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από 8 έως τις 11 το πρωί, στην περιοχή ανατολικά του Καλοχωρίου, όπου βρίσκονται οι επιχειρήσεις Μοσχούδη, Αφοί Χαϊτογλου, Χαρούλης, Ιωαννίδης, Ιωάννου, Ronil ΑΒΕΕ, Αποθήκη DORAL και το αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης η διακοπή ρεύματος θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των οδών Βασιλίσσης Όλγας, 25ης Μαρτίου, Κίμωνος Βόγα, Γραβιάς και στις πέριξ οδούς.

Στο δήμο Χαλκηδόνος η διακοπή ρεύματος θα είναι μόλις για μία ώρα και συγκεκριμένα  από τις 12 ως τη 1 το μεσημέρι, επηρεάζοντας τη δυτική πλευρά της Γέφυρας και συγκεκριμένα την περιοχή Γυμναστηρίου και όλη την ενότητα Ελεούσας.

Τέλος, στο δήμο Ωραιοκάστρου το ρεύμα θα διακοπεί από τις 12 μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, στην περιοχή πάνω από τη συμμαχική οδό, επηρεάζοντας τις επιχειρήσεις AS Company, ΕΛΤΑ, Παρπόρης, Κεφαλά, HOTEL Tάνια, Sanitec, Ελληνικά Αέρια, Δίγκαλη, Αρβανίτης, Μαμούτος, Έπιπλα ΠΑΟΕ, Πτηνοτροφεία Σαραμούρτζη, Κάσσαρης, Κουριτενλή και Βουστάσιο Νούλη.