Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προχωράει στην αναδιαμόρφωση του ωραρίου λειτουργίας του μέχρι την αναστολή των έκτακτων μέτρων που έχουν παρθεί για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

 

Το Ε.Κ.Θ. αναπροσαρμόζοντας το ωράριο του θα λειτουργεί από τις 9 έως τις 3 το μεσημέρι. Τα μέλη και οι πολίτες που θα θελήσουν να εξυπηρετηθούν παρακαλούνται πρώτα να τηλεφωνούν στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου στο τηλέφωνο: 2310.252910, ώστε να εξαντληθούν οι δυνατότητες για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους.

 

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του ΕΚΘ, "απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία όλων μας στα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

 

Στα νέα δεδομένα που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να προσαρμοστούμε όλοι μας, πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και με τη στάση μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις ευπαθείς ομάδες και να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία.

 

Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας, ακολουθούμε τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με στόχο να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19".