Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας.

Συγκεκριμένα, εργασίες γίνονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Ανακατασκευάζεται ο ασφαλοτάπητας και γίνονται χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης -Εδέσσης έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Πρόχωμα,  με κατεύθυνση από και προς το Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.

Εργασίες και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από σήμερα έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Συντηρείται ο ασφαλτοτάπητας στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση του HAYATT έως τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.


blogger Tags: