Στην κατασκευή χειροποίητων υφασμάτινων μασκών, ως μέτρο προστασίας έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, προχωρά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης λαμβάνοντας αφορμή από την αντίστοιχη πρωτοβουλία του Κέντρου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα,  στα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού Δράμας, καθώς και Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, δύο έμπειρες υπάλληλοι έχουν ξεκινήσει να ράβουν υφασμάτινες, ιατρικού τύπου, μάσκες, πλενόμενες, με δυνατότητα αποστείρωσης. Κύριο μέλημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία τόσο των περιθαλπόμενων και των εργαζομένων όλων των Παραρτημάτων του όσο και των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Πρόεδρος του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλο το προσωπικό του Κέντρου, κάθε ειδικότητας, για τη συμβολή τους και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες