Με την υποστήριξη της εταιρείας "MEDITRAST" ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, παρέδωσε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης 20.000 γάντια μιας χρήσης.
Το υλικό διατίθεται για τις ανάγκες των αστυνομικών που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των συναδέλφων τους που υπηρετούν στις Καστανιές του Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη

Στη δήλωσή του, ο κ. Καράογλου επισήμανε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία στέκεται πολύτιμος αρωγός στη συντονισμένη προσπάθεια της Πολιτείας ώστε να κερδίσουμε τον πόλεμο απέναντι στον κορωνοϊό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Πρόσθεσε, επίσης, πως το κράτος δεν θα αφήσει κανέναν απροστάτευτο στη μάχη αυτή.

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ελληνική Πολιτεία προσπαθεί συντεταγμένα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του κορωνοϊού που απειλεί τη δημόσια υγεία. Με αιχμή του δόρατος τις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας, όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στέκεται αρωγός στη συλλογική προσπάθεια, ζητώντας ενεργή συμπαράσταση από ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου ιού. 

Δίνουμε μια δύσκολη μάχη εναντίον ενός αόρατου εχθρού, όμως αισιοδοξούμε ότι συντεταγμένα και πειθαρχημένα θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση. Άλλωστε ο ελληνισμός έχει αποδείξει ότι ενωμένος πετυχαίνει τις μεγαλύτερες νίκες" τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και την ιδιωτική εταιρεία για την ευγενική προσφορά. Όπως ανέφερε: "Πρόκειται για μια πράξη που αφενός αποδεικνύει τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης και αφετέρου την αγάπη για τα Σώματα Ασφαλείας. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες προσφορές από ιδιωτικές εταιρείες. Τα γάντια τα χρειαζόμαστε και θα προστεθούν στα υλικά που ήδη μας παρέχει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη".