Εργασίες συντήρησης από σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες πραγματοποιούνται στην Επαρχιακή Οδό 5 «Λαχανοκήπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορίων Νομού» έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για εργασίες στήριξης του πρανούς στο 20ό χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού 5, για μήκος 50 μέτρων παραπλεύρως του αρδευτικού καναλιού του ΤΟΕΒ. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και λήξης στις 19.00.

Εργασίες και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από σήμερα και έως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020. Θα κοπεί η αυτοφυής βλάστηση(δένδρα και κλαδιά), χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.