Πολύωρη διακοπή νερού θα σημειωθεί σήμερα στην ανατολική Θεσσαλονίκης.


Ειδικότερα χωρίς νερό θα μείνουν σπίτια και καταστήματα στη Χαριλάου, τα Πυλαιώτικα και στην Καλαμαριά, από τις 08.00 έως και τις 14.00.

Στην ανακοίνωση της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες:

Aντικατάσταση δικλείδας Φ250, λόγω διαρροής στην οδό Πλαστήρα 67 του Δήμου Θεσσαλονίκης και αντικατάσταση δικλείδας εκκενώσεως λόγω διαρροής στη συμβολή των οδών: Καραϊσκάκη – Ερμή, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαιώτικα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας–Χορτιάτη. Επίσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Βότση, Κηφισιά, Αγίου Παντελεήμωνος και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».