Χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός επικρατούν στην Κεντρική Μακεδονία. Λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων, κλειστά θα είναι σήμερα (Πέμπτη 6/2) τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο μεγαλύτερο μέρος του ορεινού όγκου του Δήμου Λαγκαδά. 
Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη δημοτική ενότητα Αρναίας «λόγω του επικίνδυνου οδικού δικτύου αλλά και λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, γεγονός που καθιστά μη λειτουργικές τις σχολικές μονάδες (θέρμανση κλπ)», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη.
Για την ίδια αιτία κλειστά Θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Κοινότητα Μεγάλης Παναγίας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη, δηλαδή στο Γομάτι και στο σύνολο των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταγείρων Ακάνθου.
Στο μεταξύ συνεχίζεται ο αποχιονισμός στα ορεινά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς  50 μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους. «Γίνονται ρίψεις αλατιού γιατί επικρατεί ισχυρός παγετός, ωστόσο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.