Έκθεση τριπλού ρεκόρ αποδείχθηκε η 28η Agrotica, αφού, πέραν των ρεκόρ των εκθεσιακών συμμετοχών και της εκθεσιακής κάλυψης, η φετινή διοργάνωση πέτυχε και ρεκόρ επισκεψιμότητας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε σε 161.775 και ήταν αυξημένος κατά 12,53% έναντι του 2018. 

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατακλύστηκε από κόσμο, με τη ροή να είναι συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου. Ειδικά το Σαββατοκύριακο επικράτησε το αδιαχώρητο στους χώρους της Agrotica, όπου οι άνθρωποι του αγροτικού κλάδου έσπευσαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία, αλλά και για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τη γεωργία. Μάλιστα, την Κυριακή πέρασαν τις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης περισσότερα από 60.000 άτομα. 

Το πρώτο ρεκόρ της 28ης Agrotica ήταν ο αριθμός των εκθετών, που ανήλθαν σε 2.077, από την Ελλάδα και 45 χώρες, ενώ το δεύτερο ρεκόρ αφορά τους εκθεσιακούς χώρους, που ανήλθαν σε 41.000 τ.μ. 
Οι φωτογραφίες των Νώντα Στυλιανίδη και Σίσσυς Βασιλειάδου είναι χαρακτηριστικές.