Δύο μικροδέματα κοκαΐνης απέκρυπτε 42χρονος αλλοδαπός στην πυλωτή του σπιτιού του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, της Ροτόντας και χώρων περιμετρικά του Α.Π.Θ., για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

-9 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

-7 άτομα για περιπτώσεις κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς αφαίρεσε τσάντα 52χρονης γυναίκας σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα τέλη Νοεμβρίου 2019 – αρχές Φεβρουαρίου 2020, εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε διάφορους χώρους επιβατικού σταθμού υπεραστικών λεωφορείων στη δυτική Θεσσαλονίκη, διέπραξε 9 επιπλέον κλοπές, με λεία χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των παθόντων.

-6 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

-2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.