Διαρρήκτες ανατίναξαν ΑΤΜ έξω από τράπεζα.Πήραν μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό, επιβιβάστηκαν σε ένα σκούρο όχημα και τράπηκαν σε φυγή...

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών βρέθηκαν τα ξημερώματα στις 3.45π.μ. δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών που βρίσκονται στην είσοδο τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό 17ης Νοεμβρίου, στην Πυλαία στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 οι 4 δράστες φέρεται ότι τοποθέτησαν τοποθέτησαν με φλόγιστρο εκρηκτικό μηχανισμό στην πρόσοψη του ενός εκ των δύο ΑΤΜ.

Προκλήθηκε έκρηξη, έπεσε ο τοίχος κατάφεραν να παραβιάσουν το περίβλημα του μηχανήματος και να εισέλθουν στην τράπεζα. Η σφοδρότητα της έκρηξης διέλυσε της κασετίνες που περιείχαν τα χαρτονομίσματα. Οι δράστες πήραν μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό, τα έβαλαν σε μαύρες σακούλες επιβιβάστηκαν σε ένα σκούρο όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης όμως οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των διαρρηκτών στην ευρύτερη περιοχή απέβησαν άκαρπες. Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές φθορές εντός και εκτός της τράπεζας