Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, για την κατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα, στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό.

Η συγκέντρωση των κατοίκων προγραμματίστηκε για τις 09.30 το πρωί, στο ύψος της αερογέφυρας Χαλάστρας, με την παρουσία του δημάρχου, των μελών του δημοτικού συμβουλίου, των τοπικών συμβούλων και φορέων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σύσκεψη των επικεφαλείς των παρατάξεων του δήμου Δέλτα και των τοπικών συμβούλων κάλεσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους καθώς είναι αντίθετοι στηνκατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα  στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό

Η σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα  στη Σίνδο με επικεφαλείς και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τοπικούς συμβούλους οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά αντιδρώντας στην επικείμενη δημιουργία νέων παράπλευρων διοδίων στην αερογέφυρα της Χαλάστρας. Στη σύσκεψη έδωσε το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚωσταντίνοςΓιουτίκας.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν  τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα διόδια της Χαλάστρας»