ΠΑΟΚ: «Η πρακτική του ΟΣΦΠ και η ασυλία που απολαμβάνει, οπλίζει τους εγκληματίες»

Για τακτική μπαχαλοποίησης του ελληνικού ποδοσφαίρου από πλευράς Ολυμπιακού κάνει λόγο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε μια προσπάθεια να το απαξιώσουν δεδομένου πως δεν μπορούν να το κερδίσουν πλέον από τη σέντρα του. Μάλιστα, η ασυλία που απολαμβάνουν στην προσπάθειά τους αυτή, αποτελούν τους βασικούς λόγους που οπλίζονται τα χέρια εκείνων που διαπράττουν εγκληματικές ενέργειες, σημειώνουν χαρακτηριστικά οι ασπρόμαυροι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες.

Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα.

Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της SL από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες. Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί & η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων».

Σχόλια