Κανονικά πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο!

Κάνουν πίσω οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα προχωρήσουν τελικά σε αποχή από τα καθήκοντά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως αρχικά είχαν αποφασίσει.

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους (μέσω email) την Τετάρτη (1/1) και που κράτησε ως το βράδυ, προέκυψε ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν επιθυμεί την αποχή και έτσι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί είναι πλέον στην διάθεση της ΚΕΔ για να σφυρίξουν στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πηγές προερχόμενες από τις τάξεις των διαιτητών και βάσει των όσων συζητούσαν μεταξύ τους, η στάση τους άλλαξε για πολύ συγκεκριμένους λόγους:

Πρώτον, οι περισσότεροι εξ αυτών θεωρούν ότι αν επιμείνουν στην απόφασή τους για αποχή, εξυπηρετούν στην ουσία τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και παίζουν το παιχνίδι του. Μην ξεχνάμε ότι βασικό τους αίτημα είναι η απόσυρση των μηνύσεων εναντίον τους. Και μηνύσεις έχει κάνει ο Ολυμπιακός (μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη), ενώ υπάρχει από πέρσι και μια μηνυτήρια αναφορά της ΑΕΛ και του Κούγια. Η προχθεσινή ψηφοφορία στην Super League, άλλωστε, έδειξε ότι 12 ομάδες τους υποστηρίζουν στο θέμα των μηνύσεων και μόνο δύο ήταν απέναντι στο θέμα αυτό. Με την αποχή, οι διαιτητές αντιλαμβάνονται ότι θα βάλουν και τους 14 απέναντί τους.

Σχόλια