Την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, απαγόρευσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Η μεμονωμένη μετακίνησή τους, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, επιτρέπεται.
Ωστόσο, η διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας εισηγήθηκε «την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς»

Αναλυτικότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 26-01-2020 και ώρα 15:15 στο γήπεδο Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 25-01-2020 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.