Τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 26, 32, 25 και 21 ετών αντίστοιχα, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, σε σούπερ μάρκετ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, από άνδρες της Ομάδας “Ζ”. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες (19-01-2020) το απόγευμα, φέρονται να εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών και απειλώντας τους υπαλλήλους με πιστόλι (το οποίο αποδείχτηκε ψεύτικο) άρπαξαν διάφορα προϊόντα.

Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικοί ομάδας “Ζ” οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας. Πρόκειται για απομίμηση όπλου που είχαν πετάξει κατά τη διαφυγή τους προκειμένου να μη συνδεθεί με τη δράση τους και να δυσχεράνουν το έργο των αστυνομικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για  ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και περί αλλοδαπών, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.