Εδώ και καιρό ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, μέσω της πληθώρας των ΜΜΕ που ελέγχει η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθεί να πείσει το φίλαθλο κοινό και να επηρεάσει την Επιτροπή με αμέτρητα δημοσιεύματα ότι υπάρχει μετοχική σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
Μετά από δύο διακοπές, η περίφημη υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Πέμπτη (16/1) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι από την εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν.
Τα επιχειρήματα της πειραϊκής ΠΑΕ περί πιθανής σχέσης μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και της Ξάνθης, κατέρρευσαν με εκκωφαντικό τρόπο καθώς αποδείχτηκε από τη νομική διαδικασία περίτρανα ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην ακριτική, με συνέπεια τελικά ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο για τον Ολυμπιακό. Από τη συζήτηση της υπόθεσης εξάλλου στην ΕΕΑ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ, όπως βέβαια κι οποιασδήποτε εταιρείας η οποία συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εκείνο στο οποίο αναλώθηκε άλλωστε ως επί το πλείστον η εκδίκαση ήταν κατά κύριο λόγο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, ο τρόπος που αυτή έγινε κι αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία. Ως εκ τούτου έγινε ξεκάθαρο από τη διαδικασία ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή σε όλο αυτό για το οποίο προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει η “ερυθρόλευκη” προπαγάνδα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα όταν έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Ένα επικοινωνιακό φιάσκο που βασίστηκε σε άναρθρες κραυγές και τεχνάσματα και το οποίο τελικά αποδείχθηκε ενώπιον της ΕΕΑ. Να βρεθούν δηλαδή όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, να παραδώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και αν αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της “αντίπαλης” πλευράς. https://www.sdna.gr