Σταθερή στάση κράτησε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση του Big 4 που έγινε χθές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στα όσα είχε να του προσάψει ο Ολυμπιακός, δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε επί της ουσίας απαξιωτικά, ενώ… φωτιά πήγε να βάλει στη συνάντηση κι η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη για τους «ερυθρόλευκους».

Η φράση «Τόσα χρόνια ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα να μας λένε να μην κλαίμε και να επενδύσουμε, τώρα τους ακούμε να κλαίνε κάθε μέρα. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν», ήταν αρκετή για να δώσει τον τόνο από πλευράς ΠΑΟΚ στο ραντεβού. Παράλληλα, όταν τέθηκε το ερώτημα για το γιατί βρίσκεται εκεί – από τη στιγμή που στην ΕΕΑ υποστηρίχθηκε πως δεν είναι ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ξεκαθάρισε πως εκείνος είναι ο «διοικητικός ηγέτης» του «δικεφάλου του Βορρά».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι από το πώς κύλησε η συνάντηση. Αυτό που έκανε θετική εντύπωση στους Θεσσαλονικείς ήταν πως η πλευρά Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν συμμερίστηκε τις απόψεις Μαρινάκη, με τον Γιάννη Αλαφούζο μάλιστα να αναφέρει ότι «παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν». Στην Τούμπα εκτιμούν πως η συνάντηση εξέθεσε, εν τέλει, τον Ολυμπιακό αφού όπως έλεγαν «φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι το πρόβλημα, ποιος δεν θέλει τη λύση και ποιος έχει μάθει να μην σέβεται κανόνες», εννοώντας ξεκάθαρα τους «ερυθρόλευκους» και τον ιδιοκτήτη τους.