Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε παραρτήματα Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας διαφόρων περιοχών μέχρι την Κυριακή.

Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη,, η Υφυπουργός θα συμμετέχει σήμερα το απόγευμα ως ομιλήτρια στην ημερίδα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος «Παράγοντες που επηρεάζουν την Εταιρική κουλτούρα και Διακυβέρνηση», ενώ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, στη Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, η κα Μιχαηλίδου θα επισκεφθεί το Κέντρο Προστασίας Παιδιού – Παιδόπολη στην Φλώρινα. Την ίδια μέρα θα συναντηθεί με βουλευτές του Νομού, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κιοσσέ, καθώς και τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η κα. Μιχαηλίδου θα βρίσκεται στην Λάρισα όπου θα επισκεφθεί το παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και το ορφανοτροφείο θηλέων, στο οποίο θα την υποδεχθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος. Με αφορμή την επίσκεψή της στην Λάρισα, η Υφυπουργός θα συναντηθεί με βουλευτές του Νομού και τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Κόκουρα.

Το απόγευμα η Υφυπουργός θα συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα «ΙΙ Φόρουμ Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης» και θα απευθύνει ομιλία στην ενότητα «Περιφερειακή ανάπτυξη στην Ευρώπη – Η Θεσσαλία το 2030».

Την επόμενη μέρα, θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου θα επισκεφθεί το Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων και στη συνέχεια το Παράρτημα προστασίας παιδιού στη Λαμία, ενώ αργότερα την ίδια μέρα θα συναντηθεί με βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό και τον Δήμαρχο Λαμίας κ. Καραϊσκο.