Με δύο γκολ του Φάρλεϊ Ρόσα στο δεύτερο ημίχρονο (58', 73'), ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Άρη στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.


Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε στη δεύτερη φετινή νίκη και πρώτη μετά από τέσσερις άκαρπες προσπάθειες, ανεβάζοντας και πάλι τη διαφορά από τον ουραγό Πανιώνιο στο τέσσερις βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τους διώκτες της στη μάχη της πέμπτης θέσης, μένοντας για όγδοο ματς δίχως νίκη μακριά από το Χαριλάου (0-5-3).

Εν τη απουσία του τιμωρημένου Λίντσεϊ Ρόουζ, ο Ένινγκ προτίμησε τον Ούγκο Σόουζα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Αμπού Μπα να παίρνει τη θέση του τραυματία Χαβιέ Ματίγια και τον Φιορίν Ντουρμισάι να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, μετά τη δικαίωσή του από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Με 4-3-3 παρέταξε ο Χάβος την ομάδα του, η οποία μπήκε με περισσότερη διάθεση στο ματς, κλείνοντας στο πρώτο τέταρτο τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Γκολ: 58’, 73’ Ρόσα / -

Δοκάρια: – / -

Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Δημήτριος Σαμοϊλης 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: 47’ Γιοβάνοβιτς / 43’ Δεληζήσης, 90+5 Τόνσο

Κόκκινες: – / –

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας (88′ Μαρσιάλ), Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ντάλσιο, Ταχάρ, Τζανακάκης (62′ Μουνιέ), Άλβαρες (81′ Μαλής), Ρόσα, Ντάουντα.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ (83′ Μαρτίνες), Σάσα, Μπα (65′ Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα (42′ Ντιγκινί), Ντουρμισάι.