Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκονται ήδη στη θέση τους, έξω από τα Κεντρικά Καταστήματα της χώρας, περιμένοντας τα γράμματά σας.

Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την αγωνία των μεγάλων. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Για εμάς, τους ανθρώπους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε ενέργεια και συνεργασία κι αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα, συνεχίζοντας τη χριστουγεννιάτικη δράση μας, τη μεγαλύτερη δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ, για 28η χρονιά.

Πέρυσι, παραλάβαμε περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν την απαντητική μας κάρτα. Στη φετινή μας κάρτα, το κείμενο υπογράφει με πολλή αγάπη, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Για να δείτε πώς μπορείτε και εσείς να λάβετε απάντηση στο γράμμα σας, μπείτε στο https://www.hohoho.elta.gr/ το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site που έχουν δημιουργήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ειδικά για τον σκοπό αυτό, όπου σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.



Σας υποσχόμαστε ότι κι αυτή τη χρονιά θα είμαστε παντού για να μεταφέρουμε τις ευχές και τα δώρα σας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!