Οκτώ νεαροί χούλιγκαν, που πήγαιναν… οπλισμένοι σαν αστακοί, με ρόπαλα, κράνη και βεγγαλικά, σε καβγά με ομοϊδεάτες τους άλλης ομάδας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για κλεισμένο ραντεβού μεταξύ χούλιγκαν που θα “έπαιζαν ξύλο” σε ερημική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ακινητοποίησαν τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι νεαροί, σε δρόμους της Πολίχνης και της Άνω Πόλης και βρήκαν στα οχήματα οκτώ ξύλινα ρόπαλα, τρία βεγγαλικά χειρός, τρεις κουκούλες τύπου full face, δύο περιλαίμια, πέντε κράνη μηχανής και γάντια, από τα οποία, το ένα ζευγάρι έφερε το σήμα ομάδας τςη Θεσσαλονικης, καθώς και δύο σκούφους, ο ένας από τους οποίους, επίσης είχε το σήμα μιας ομάδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν ακόμη έξι άτομα και προσήχθησαν άλλα εννέα, ένα εκ των οποίων ένα συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Σε βάρος των οκτώ σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.