Μία διαφορετική συνάντηση  είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, συνοδευόμενοι από τον δάσκαλό τους,  επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του για να τον γνωρίσουν από κοντά  και να του εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τον φετινό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.
Ο Δήμαρχος με χαρά τους καλοσώρισε, συνομίλησε μαζί τους  και άκουσε μάλιστα και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα  κάλαντα που έψαλλαν οι μαθητές. Ο κ. Δαρδαμανέλης είχε μια  ζεστή αγκαλιά και μια καλή κουβέντα με όλα τα παιδιά, αλλά και αυτά την  ανταπέδωσαν απλόχερα, όταν μάλιστα άκουσαν και την έκπληξη που τους επεφύλαξε, ότι κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα αντικατασταθούν  όλα τα κουφώματα του σχολείου. Ως φιλόξενος και ζεστός οικοδεσπότης, πρόσφερε στον καθένα, γλυκά και ένα αναμνηστικό δωράκι με το γούρι της νέας χρονιάς, για καλοτυχία και πρόοδο στη ζωή τους.
Λίγο νωρίτερα τα παιδιά περιπλανήθηκαν στην στολισμένη πλατεία και επισκέφθηκαν τα τρία σπιτάκια για να γνωρίσουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά.