Με τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές ο Καλαφάτης

Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο νέος κύκλος συναντήσεων του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρου Καλαφάτη με τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Ν.Δ. στη Βουλή. Όπως έλεγε ύστερα από 4,5 μήνες στη Βουλή έχουν πάρει ήδη μια πρώτη αίσθηση για το πώς λειτουργεί το σύστημα του Κοινοβουλίου αλλά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα.


Τώρα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις παραγωγής έργου διότι υπάρχουν πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

Όταν η κουβέντα έφθασε σε δυσκολίες στο έργο τους ο Γ.Γ της Κ.Ο. ανέφερε ότι η βελτίωση της συνεργασίας Βουλευτών - Υπουργών θα βοηθήσει πρώτα τις τοπικές κοινωνίες, την Κυβέρνηση αλλά και τους ίδιους επισημαίνοντας ότι πρωταρχικό του μέλημα, είναι να θωρακίσει την αξιοπρέπεια και το σεβασμό προς το πρόσωπο του Βουλευτή της Ν.Δ.

Ο Σταύρος Καλαφάτης ζήτησε ακόμη από τους Βουλευτές να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας και να είναι συνεπείς στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα στις Επιτροπές και στην Ολομέλεια στο πυκνό νομοθετικό έργο μέχρι τις γιορτές για τη στήριξη κρίσιμων νομοσχεδίων με κορύφωση τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Σχόλια