Ο επίσημος ΠΑΟΚ βάλλει συγκεκριμένα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και της Ελληνικής Αστυνομίας για τα τρία περιστατικά που καταγγέλλουν ότι σημειώθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στέκονται και καταγγέλλουν:
Πρώτον, την καθυστερημένη είσοδο της αποστολής στο γήπεδο, με τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας να υποχρεούνται από την αστυνομία να διανύσουν με τα πόδια μια απόσταση 60-70 μέτρων.
Δεύτερον, τον προπηλακισμό του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβόλου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση κατά την άφιξη του στο γήπεδο.
Τρίτον, την εισβολή στο ημίχρονο του αγώνα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Εκεί, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρέθηκαν ο Βαγγέλης Μαρνάκης με τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης θέλησε να προσεγγίσει κι αυτός το χώρο των αποδυτηρίων, αλλά έξω από την είσοδο επιχείρησαν να του ορμήξουν «φουσκωτοί» που άγνωστο πως βρισκόταν εκεί, και τους οποίους σταμάτησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» δεν υπήρξε προπηλακισμός παικτών της ομάδας, ούτε επεισόδια στις σουίτες του γηπέδου, όπου φιλοξενήθηκαν και είδαν την αναμέτρηση.