Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. 


Έτσι, θα γίνουν δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. "Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk". 

Την Πέμπτη το απόγευμα κλείνει ο χώρος γύρω από την Πλατεία Επταλόφου και γιορτάζουμε τα "Χριστούγεννα στο Φως".Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, για να μπουν οι κάτοικοι της περιοχής στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τα παιδιά. Στις 8.30 φωταγωγείται το Άναμμα του Δέντρου, ενώ στις 9 το βράδυ θα γιορτάσουν όλοι μαζί με τη μεγάλη συναυλία των μοναδικών " ΟΝΙΡΑΜΑ"! 

Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή. Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.