Έφοδος της αστυνομίας σε καφέ - τεκέ!Σε... τεκέ είχαν μετατρέψει καφέ-μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτήτης και θαμώνες.


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και το Τμήμα Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Συνοδών Αστυνομικών σκύλων, τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, έκαναν  έφοδο στο κατάστημα και συνέλαβαν έντεκα άτομα μεταξύ των οποίων και τον ιδιοκτήτη. Οι επτά συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οι δύο για παράβαση του ν΄μου περί όπλων (είχαν έναν σουγιά 15 εκατοστών, μια σιδηρογροθιά και ένα σπρέι πιπεριού) ο ένας επειδή αναζητούνταν για άλλη υπόθεση κι ο ένας, ως υπεύθυνος του καταστήματος για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβάσεις λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα, σε σωματικές έρευνες, αλλά και σπίτι μιας νεαρής γυναίκας που συνελήφθη στο μπαρ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 121 δισκία LSD Micro, 1,55 γραμμάρια κρυσταλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA), ναρκωτικά χάπια ecstasy. ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Σχόλια