Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, από το 1ο ως το 90ο λεπτό, χάρη στους δύο Δημήτρηδες, Πέλκα και Λημνιό και τον Τσούμπα Άκπομ, πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, καθώς κέρδισε με 0-3.

Ο απόλυτος κυρίαρχος του α μέρους ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, εκτός του ότι προηγήθηκε νωρίς στο 7’ με τον Πέλκα, είχε κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γύρω στο 25 και για περίπου 10 λεπτά πίεσαν, χωρίς, πάντως να έχουν μια καθαρή ευκαιρία. Αντίθετα, στο τέλος του ημιχρόνου ήταν πάλι ο ΠΑΟΚ και πάλι ο Πέλκας που είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ, αλλά σκάλωσε (όπως κι ο Βιερίνια λίγο νωρίτερα) στον πολύ καλό Κνετ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν ακόμη καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιέζοντας, όμως ο Φερέιρα έκανε δύο μαζεμένες αλλαγές, πέρασε τους Άκπομ – Ελ Καντουρί στις θέσεις των Σφιντιέρσκι – Πέλκα, άλλαξε την εικόνα της ομάδας και, τελικά, ο Δικέφαλος έκανε περίπατο…


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Γκολ: – / 7’ Πέλκας, 66’ Λημνιός, 69’ Άκπομ

Δοκάρια:


Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, Παντελής Σπυρόπουλος, Ιορδάνης Δημητριάδης 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

Κίτρινες: 14’ Σίεστεντ, 41’ Φυτόπουλος, 64’ Τσιγγάρας / 27’ Πέλκας, 75’ Μάτος

Κόκκινες:


Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Σίεστεντ(59’ Τσιγγάρας), Μαρσιάλ, Λουσέρο(25’ Λιάβας), Ταχάρ, Φυτόπουλος(46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο, Ντίας, Αριγίμπι.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος(79’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Πέλκας(62’ Ελ Καντουρί), Βιεϊρίνια, Σβιντέρσκι(62’ Άκπομ).