Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον «σκόπελο» του Πανιωνίου φεύγοντας με το «διπλό» (2-0) από τη Νέα Σμύρνη, επέκτεινε στους 50 αγώνες το αήττητο σερί του, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017 και συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από 15 αγωνιστικές.


Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο α μέρος. Ο Μαλέρμπ, όμως, ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια και, τελικά, οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ίνγκασον (48΄) και Άκπομ (62΄). 

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, άντεξαν ένα ημίχρονο, αλλά εκεί που δε φαινόταν φως για τους γηπεδούχους, ήρθαν τα... κεφάλια του Άκπομ και του Ίνγκασον κι έδωσαν τη νίκη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να επέμβει μία φορά (σε σουτ του Αραμπούλι) κι έδωσε το... χάι λάιτ του αγώνα με την απόκρουσή του.

Άσχημη στιγμή για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί (γύρισε ο αστράγαλός του) που θα χάσει κι άλλους αγώνες εφέτος...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Γκολ: - / 48' Ίνγκασον, 62' Άκπομ
Δοκάρια: - / -


Διαιτητές: Στέφανος Κουμπαράκης, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Χρήστος Μπαλτάς 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
Κίτρινες: 56' Σαρμαντάς, 79' Ντομίνγκες, 79' Κόρμπος / 67' Γιαννούλης, 87' Άκπομ
Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος(Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντιμίνγκες, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου(68' Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Μασούρας, Αραμππούλι, Τσιλούλης(81' Δούμτσιος)
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός (81' Πέλκας), Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (46' Βιερίνια), Μπίσεσβαρ (72' Μαουρίτσιο).