Χρειάστηκε η μελέτη του VAR επί... πέντε λεπτά, για να διαπιστώσει ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ - Άρη αν είχε γίνει πέναλτι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί... επτά λεπτά μετά τη... διάπραξη εκτελέστηκε η εσχάτη των ποινών για να καταφέρει να ισοφαρίσει η ΑΕΚ.


Αν δεν είχε δοθεί αυτό το πέναλτι, με αυτόν τον τρόπο, ο Άρης, σίγουρα, θα είχε φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ και οι αποδοκιμασίες κατά των παικτών του Δικεφάλου του Νότου θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Κι αυτό επειδή ο Άρης προηγήθηκε στο διάστημα που έπαιζε με... δέκα παίκτες και, ακόμη κι όταν ισοφαρίστηκε, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δείξουν ότι ήταν καλύτεροι και περισσότεροι!

Αλλά και στην αποβολή του Ιντέγε χρειάστηκε η χρήση του VAR. Εκεί, όμως, η ανοησία του παίκτη του Άρη να πατήσει με τις τάπες τον Μάνταλο, ήταν εμφανής...

Σε γεινικές γραμμές πάντως, το παιχνίδι ήταν μέτριο, αλλά παθιασμένο και, κάλλιστα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "το ντέρμπι της κλωτσιάς"...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Γκολ: 81' Μάνταλος / 64' Λάρσον
Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Ανδρέας Φωτόπουλος, Αντώνιος Καρατζίκας, 4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Κίτρινες: 30' Λόπες, 47' Μάνταλος, 80' Γιακουμάκης, 81' Βράνιες / 78' Ρόουζ, 80' Κόρχουτ, 80' Βέλεθ, 90+7' Τσιλιγγίρης
Κόκκινες: - / 53' Ιντέγε

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης (74’ Παουλίνιο), Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο (66’ Αλμπάνης), Σιμόες, Βέρντε, Ντέλετιτς (61’ Γιακουμάκης), Μάνταλος, Ολιβέιρα.

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Ροζ, Μπα, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα (90+4’ Σόουζα), Ματίγια, Φετφατζίδης (58’ Λάρσον), Γκάμα (72’ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.