Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το ΠολυτεχνείοΚορυφώνονται, αύριο, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σε Αθήνα, όπου είναι και το κέντρο των εκδηλώσεων και Θεσσαλονίκη.

Στην ΑΘήνα οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την πορεία από το Πολυτεχνείο προς την αμερικανική πρεσβεία, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16.00.
Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, με 5.000 αστυνομικούς να αναπτύσσονται σε διάφορα σημεία, αστυνομικό ελικόπτερο και ντρόουνς.
Επίσης θα κλείσουν τρεις σταθμοί του μετρό, ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, με εντολή της αστυνομίας. Συγκεκριμένα θα κλείσουν οι σταθμοί Μέγαρο Μουσικής στις 15:00, Σύνταγμα στις 16:30 και Ευαγγελισμός στις 16:30.

Φρούριο και η Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη, οι εκδηλώσεις για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου περιλαμβάνουν την κεντρική εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το μεσημέρι, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων και την κεντρική πορεία που θα ξεκινήσει στις 5.30 από το μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.
Η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου τελεί υπό κατάληψη, λόγω της επετείου.

Σχόλια