Ο Ντάριελ Άλμπο ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 26 πόντους, οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1, αλλά... βλέπει την πόρτα της εξόδου!


Τις πρώτες δύο αγωνιστικές τόσο ο Ντάριελ Άλμπο όσο και ο Αντόνιο Σαντοβάλ δεν αγωνίστηκαν, καθώς δεν είχαν εγκριθεί τα συμβόλαιά τους. Η απουσία του κεντρικού από την Κούβα δεν ήταν μεγάλη, καθώς έτσι και αλλιώς δεν ήταν στα πλάνα τόσο του Γιούρι Φιλίποφ, όσο και του αντικαταστάτη του Κώστα Δεληκώστα. Αυτή όμως του συμπατριώτη του διαγώνιου, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, ήταν.

Ο Άλμπο με 26 πόντους οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 3-1 (25-21, 25-18, 22-25, 23-25) και να πετυχαίνουν την δεύτερη νίκη τους στην φετινή Volley League.

Ενώ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ελπίδα Αμπελοκήπων τελείωσε, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ της συνεργάτιδας του μάνατζερ Μαργαρίτη και ενός ανθρώπου του ΠΑΟΚ.

Εν συνεχεία, οι δύο Κουβανοί παίκτες πήγαν προς το μέρος του ανθρώπου του ΠΑΟΚ που είχε τη διαφωνία με την συνεργάτιδα του μάνατζέρ τους προκαλώντας επεισόδιο.

Αφού τελείωσε το σκηνικό έντασης στο Παλατάκι ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος είπε εκνευρισμένος προς τους παρευρισκόμενους ότι "φεύγω, κάντε τώρα εσείς τον πρόεδρο".

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε αμέσως ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Παϊσιάδης, που έλεγε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί το παράπτωμα των δύο παικτών και πως τελειώνουν άμεσα από την ομάδα, ενώ φυσικά ενημερώθηκε για το θέμα και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής.