Μία απίστευτη ιστορία που θυμίζει ταινία έγινε γνωστή τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, με ιδιοκτήτη σπιτιού να έχει βάλει κρυφή κάμερα για βιντεοσκοπεί τη φοιτήτρια που το νοίκιαζε.


Ο δράστης είχε εγκαταστήσει κρυφή κάμερα για να την βιντεοσκοπεί ακόμα και το βράδυ. Οπως έγινε γνωστό το διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μισθωνόταν σε νεαρή φοιτήτρια τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες.

Η κοπέλα βρήκε την κάμερα μέσα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη κι εκείνος της είπε ότι ήταν... σύστημα πυρασφάλειας. Δεν τον πίστεψε, όμως, κάλεσε έναν γνωστό της ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά και εκείνος διαπίστωσε ότι πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει, χωρίς ήχο αλλά με εικόνα, την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα!

Ακολούθησε η... γνωστή διαδρομή: Μήνυση σε αστυνομικό τμήμα κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων. Ο ιδιοκτήτης γλίτωσε το αυτόφωρο και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα για να δώσει εξηγήσεις. Υποστήριξε ότι η μίνι κάμερα δεν ήταν σε λειτουργία!

Η κάμερα κατασχέθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της φοιτήτριας.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.