Έζησε την κόλαση για 24 ώρες ανήλικος αλλοδαπός, στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο νεαροί ομοεθνείς του τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και, ο ένας από αυτός ασέλγησε σε βάρος του, ενώ ο δεύτερος τον βιντεοσκόπησε γυμνό! Στη συνέχεια τον φυλάκισαν για να πάρουν λύτρα!

Ως δράστες φέρονται δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 28 χρόνων, οι οποίοι, αρχικά οδήγησαν τον ανήλικο σε κατάστημα στη Μενεμένη όπου εργάζεται ο 24χρονος κι εκεί τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενή του για να δώσει λύτρα, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο! Στη συνέχεια οι δυο αλλοδαποί ανάγκασαν τον ανήλικο να βγάλει τα ρούχα του κι  ο 28χρονος τον βιντεοσκόπησε γυμνό. Του είπαν, δε, ότι αν έλεγε το παραμικρό, θα κοινοποιούσαν το βίντεο.
Οι δυο αλλοδαποί, όμως, δε σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του, ενώ ο 28χρονος κρατούσε… τσίλιες!
Αφού ικανοποίησαν τις ανώμαλες ορέξεις τους, οδήγησαν τον ανήλικο σε διαμέρισμα της περιοχής όπου τον κράτησαν όμηρο. Όταν πήραν τα λύτρα που είχαν ζητήσει τον άφησαν ελεύθερο.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία κι άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς χθες το απόγευμα. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό.
Με δικογραφία σε βάρος τους, για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.