Ξανά στον ΦΟΔΣΑ ο Μ. ΓεράνηςΟ Μιχάλης Γεράνης επανεξελέγη πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σύμφωνα με την
εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Οι υποψηφιότητες Γεράνη και Ζέρβα ήταν και οι μοναδικές για την προεδρία και αντιπροεδρία του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα. «Δεσμεύομαι ότι με την ίδια θέληση και το ίδιο πείσμα θα δουλέψουμε ενωτικά στον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Δεσμεύομαι ότι με δουλειά θα δώσουμε λύσεις», είπε ο κ.Γεράνης με αφορμή την επανεκλογή του.
Ο κ.Ζέρβας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ελπίδα «όλα όσα ονειρευόμαστε και όλα όσα σχεδιάζουμε να είμαστε σε θέση να τα υλοποιήσουμε αυτή την τετραετία, για να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν τους καρπούς των χρημάτων που δίνουν προς τους δήμους».

Σχόλια