Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Κρήτη  και έφτασε τα 45 ματς αήττητος και τα 22 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έδωσαν μια «χορταστική» παράσταση, επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά, διαθέτοντας τις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. Πάθος, τρεξίματα, σπουδαίες ευκαιρίες και επεμβάσεις συνθέτουν την εικόνα του ματς στο Γεντί Κουλέ, με τον ΠΑΟΚ να ειναι δυο κλάσεις πάνω σαν ομάδα και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Μίσιτς στο 56’ από πάσα του Λημνιού, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε κλασικές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με Μπίσεσβαρ  στο 80’ και Ελ Καντουρί στο 77’, αλλά ο Σωτηρίου κράτησε το αποτέλεσμα στα επίπεδα του 1-0. Ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους, έβγαλε πολλές φάσεις για γκολ, απέναντι στον ΟΦΗ που δεν κράτησε μπάλα και δεν απείλησε τον Ζίβκοβιτς για να φτάσει στην ισοφάριση, σε ματς ελεγχόμενου ρυθμού για τους  ασπρόμαυρους  στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ φωνάζει σωστά για την διαιτησια του Τζήλου που δεν απέβαλε τον Νέιρα που χτύπησε εκτός φάσης τον Σβιντέρσκι.
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής (Στάικος 83’), Νέιρα, Ναμπί (Μάνος 73’), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (Φελίπε 83’), Φιγκεϊρέντο
ΠΑΟΚ: Zίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (Βιεϊρίνια 76’), Μπίσεσβαρ (Εσίτι 87’), Σφιντέρσκι (Άκπομ)