Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα στις οδούς προς το αεροδρόμιο και προς τα Νέα Μουδανιά.


Στην 67η επαρχιακή oδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου ανακατασκευάζεται ο ασφαλτοτάπητας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου "Πράσινα φανάρια" έως και τον ισόπεδο κόμβο προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με κατεύθυνση προς Περαία κι έχει κλείσει μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Επίσης, ανακατασκευάζεται ο ασφαλτοτάπητας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου "Καζίνο" έως και τον ισόπεδο κόμβο προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όπου επίσης έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.
Επίσης, εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης– Ν. Μουδανιών, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συντηρείται το πράσινο κατά μήκος της επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Μουδανιά, από το Εμπορικό κέντρο COSMOS έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στο δεξί πρανές του δρόμου.
Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 07:00 π.μ. και συνεχίζονται αναλόγως με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.