Με τρία γκολ στην αρχή του αγώνα (για τα δύο από τα οποία φέρει ακέραια την ευθύνη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων), ο ΠΑΟΚ καθάρισε γρήγορα τη Λαμία, το απόγευμα, στην Τούμπα και βλέπει το επόμενο παιχνίδι.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και, αν δεν κατέβαζαν ταχύτητα , το σκορ θα ήταν σε δυσθεώρητα ύψη...
Ο αγώνας ήταν τέτοιος που δόθηκε η ευκαιρία στον Φερέιρα να περάσει, ως αλλαγή, στο 86' τον Βιερίνια στη θέση του Λημνιού, ώστε ο Πορτογάλος να πάρει το χειροκρότημα της (γεμάτης, για άλλη μία φορά) εξέδρας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 2΄ Μίσιτς, 6' Λημνιός, 11' Σφιντιέρσκι / -
Δοκάρια: 76' Σφιντιέρσκι, 89' Κρέσπο / -

Διαιτητές: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών) , Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενών).
Κίτρινες: 19' Ντάγκλας Αουγκούστο, 42' Γιαννούλης, 81 Ζαμπά / 23' Ρόμανιτς, 41' Ντελ Πίνο, 74' Σκόνδρας
Κόκκινες: - / 90+2' Τζανετόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης Ίνγκασον, Κρέσπο , Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο (Εσίτι 65′), Στοχ (Ζαμπά 74′), Λημνιός (Βιεϊρινια 84′), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.
Λαμία: Βελλίδης (Κάτσικας 46′), Αντέτζο (Τζανετόπουλος 55′), Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο (Μπουλούλης 46′), Ντελ Πίνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλογιάννης, Ρόμανιτς.