Συνεχίζονται και σήμερα τα έργα στο δρόμο προς τα Μουδανιά και στην παλιά εθνική οδό προς το Κιλκίς.


Αναλυτικά:

Οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεχιστούν από σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης πρασίνου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, από τον κόμβο του Ρυσίου έως τον κόμβο της Βούλγαρη, στο δεξί πρανές του δρόμου και στην κεντρική νησίδα. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 07:00 π.μ..

Επιπλέον, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού οχετών ανοίγματος έως 3 μέτρα και εργασίες καθαρισμού τάφρου ερείσματος για την απρόσκοπτη και καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων της οδού. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (στο ύψος της επιχείρησης “VENMAN”) .

Οι εργασίες άρχισαν στις 7.30 το πρωί.