Ζέρβας προς Τσίπρα: Θα έχουμε και αρχαία και μετρόΤην απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στην αναζωπύρωση, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ του θέματος του μετρό, πήρε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση των δύο ανδρών.«Θα υπάρχουν και αρχαία και Μετρό. Το σημαντικό είναι να έχουμε το συντομότερο δυνατό Μετρό, με το μικρότερο δυνατό κόστος και με τη μικρότερη ενόχληση για τους κατοίκους της πόλης», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα.

Να συνεχίσει το σημαντικό έργο της διοίκησης Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και να επιδιώξει συναινέσεις κάλεσε τον νέο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια του σύντομου διαλόγου, ενώπιον των δημοσιογράφων, που είχαν στην αρχή της συνάντησής τους.
Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα που προγραμματίζει για τη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως για τον ίδιο είναι σημαντικό να υπάρχει ορίζοντας ολοκλήρωσής τους.

Σχόλια