Ο γιατρός, που τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη στην Πολίχνη, για να την ενημερώσει ότι το παιδί της είχε πέσει θύμα ατυχήματος και χρειαζόταν πολλά χρήματα για να τον χειρουργήσει, ήταν... απατεώνας!

Το τηλεφώνημα έγινε τις πρωινές ώρες χθες (27-09-2019) σε 68χρονη. Η άγνωστη φωνή από το τηλέφωνο είπε πως ήταν χειρουργός σε νοσοκομείο και πως ήθελε μεγάλο χρηματικό ποσό για να χειρουργηθεί το παιδί της 68χρονης, επειδή είχε πέσει θύμα τροχαίου.
Η 68χρονη, όμως, υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις, νοσοκομεία και κλινικές χειρουργούν τον ασθενή και πληρώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία -ακόμη και σε περιπτώσεις ανέργων ή απόρων- πολλές ημέρες μετά! Έτσι, κάλεσε την αστυνομία.
Σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στην ίδια περιοχή, εμφανίστηκε 43χρονη αλλοδαπή προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα, οπότε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται καθώς η 43χρονη θεωρείται από την αστυνομία εκτελεστικό όργανο και "αναλώσιμη" για το κύκλωμα των απατεώνων. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί είναι αυτοί που έπεσαν, ή, λίγο έλειψαν να πέσουν, θύματα των συγκεκριμένων απατεώνων.
Η 43χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα.