«Καυτό» τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με αποκάλυψη βόμβα από τη διαδικτυακή εκπομπή «After» που έκανε πρεμιέρα στη Web Tv του SDNA. Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής, το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κάνει λόγο για εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την ανάπαυλα του ντέρμπι!
Σύμφωνα με όσα καταγράφει ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ, καθώς πλησίαζε στα αποδυτήρια, τον περίμεναν απ' έξω ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μαζί τον Γιάννη Παπαδόπουλο, φωνάζοντάς του «δώσε μας κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, όπως επισημαίνει, αφού μπήκε η διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια, τους ακολούθησαν οι Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας να διαμαρτύρονται. Τονίζει δε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους εμποδίσει την είσοδο, ενώ οι δύο τους στέκονταν από πάνω του και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Σε εκείνο το σημείο ο 4ος διαιτητής, (σ.σ. Βαγγέλης Μανούχος) αναγκάστηκε να μπει ανάμεσά τους για να προστατεύσει τον Ελβετό ρέφερι, με την προσπάθειά του να διαρκεί για περίπου 1 λεπτό, ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν να είναι απαθείς!

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνος:
Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε «Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;». Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκησε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει. Στο 52’ λεπτό του παιχνιδιού ο 4ος διαιτητής είπε στον εκπρόσωπο ασφαλείας της ΑΕΚ να γίνει, όπως και έγινε, ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Δημητριάδης Βασίλειος και Παπαδόπουλος Ιωάννης ζητώντας μας πολύ ευγενικά συγγνώμη και δείχνοντας μεταμέλεια.

https://www.sdna.gr