Εξιχνιάστηκε η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, κοντά στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Τότε, τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς που  περίμεναν λεωφορείο στη στάση. Μάλιστα, μαχαίρωσαν τον έναν. Στη συνέχεια, τα δύο θύματα της επίθεσης πήγαν  σε παρακείμενο σύνδεσμο οπαδών και ζήτησαν βοήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν έξι άτομα να βγουν στο... κυνήγι και να  ξυλοκοπήσουν άγρια τον έναν από τους δύο δράστες της επίθεσης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης, συνέλαβαν τον νεαρό που ξυλοκοπήθηκε και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, επειδή είχε στην κατοχή του καπνογόνο κι ένα μαχαίρι. Εκείνος, όμως, κατέθεσε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν τον μαχαίρωσαν.
Σήμερα, έπειτα από ενδελεχή και πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε νεαρών ατόμων (οι δυο είναι Έλληνες και οι τρεις αλλοδαποί) για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και πυροτεχνημάτων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.