Διέσυρε τον Παναθηναϊκό απόψε ο Άρης που μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο! Οι κιτρινόμαυροι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είναι, πράγματι, παιδικός σταθμός...


O Άρης ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, έπαιξε με προσήλωση στους στόχους του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και δεν άφησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πάρουν ανάσα... Τους περιόρισε σε όλους τους τομείς και η ευρεία νίκη ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα:Στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα και λεγόταν Άρης. Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι η νούμερο 1 ομάδα για υποβιβασμό...

Οι κιτρινόμαυροι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους τους, έπαιξαν απελευθερωμένα και, με το δίκιο τους, εκείνοι, ζητούσαν στο τέλος του αγώνα νίκη επί του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική, μέσα στην Τούμπα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 20' Φετφατζίδης,  44' Βέλεθ, 54' Ντιγκινί, 64' Ιντέγε / -

Διαιτητές:
Κίτρινες: 74' Ματίγια / 67' Ινσούα, 71' Χατζηγιοβάνης, 99' Μακέντα, 90+1' Γιόχανσον.
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ(83' Δεληζήσης), Σούντγκρεν, Ματίγια, Σάσα, Μπρούνο(63' Λάρσον), Ντιγκινί, Φετφατζίδης(73' Μαντσινί), Ιντέγε.
Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα(69' Περέα), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ(59' Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρομάτης(46' Κολοβός), Μακέντα, Μπουζούκης.